Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av Therese Gustafsson - 21 augusti 2011 16:19

I eftermidags brast det! Tiltade för mammisen kan man även säga..


Vi skulle sätta oss att äta glass då vi kom hem från en cykeltur till sigtuna, då valde Tyra att göra det det otrevligt.Låt mig ge er lite bakgrundsfakta.

Igår då vi var på Willys så fick barnen välja ett glasspaket var (inte alllls bortskämda)

Noel tog ett paket med bilar (cars) och Tyra tog sitting bull (Glass med strössel på.)

På Noels glass fanns det två glasspinnar (som en igloo) Då tyckte Tyra att det var två glassar? (det är viktigt med rättvisa förstår ni) För att man kan bryta loss glassarna till två små glassar.


Naturligvist bröt hela helvetet lös.

Det tjurades, tårarna sprutade, ilskna ord och diverse otrevligheter for ut ur femåringens mun. Jag sa först i lung och samlad ton att om inte lilla donnan skärpte sig och satt nöjd med sin glass så kunde hon få vara utan.

Det fungerade naturligtvis inte.Hot nummer två kom och flickebarnet valde att ignorera detta och dessutom sparka till en stol.DÄR var mottet rågat, och för att verkligen poängtera hur jäkla missnöjd jag var, så valde jag inte att kasta glassen i soporna, nej nej jag sulade upp altandörren likt en vansinnig människa och kastade glassen ut på gräsmattan.

Hon blev inte glad, men jag var tvungen att "make a statement"


Hon lugnade sig till slut och Tuva kom tack och lov hem (granntjejen, tillika bästisarna) Då dom leker utanför på baksidan och jag står och lagar mat i köket intill.Tyra säga med låg röst -Mamma slängde ut glassen    Hon totalt sålde ut mig    


Nämen hoppas att hon vill komma tillbaka och leka...  



Ovido - Quiz & Flashcards