Alla inlägg under juni 2011

Av Therese Gustafsson - 28 juni 2011 22:36
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Therese Gustafsson - 27 juni 2011 13:58

Tittade på ett sommarpratar program som visades på svt. Där pratade b la Mustafa Can. Han sa något ganska tänkvärt. Att stå ut i motgångar är en kärleksförklaring.Bra sagt.Men med det är det inte sagt att man ska hålla ihop i absurdum och är det ständigt bråkigt och man känner att det inte finns kvar någon kärlek ska man absolut separera och gå vidare.


Men det jag tror att han menar är att det är en kärleks förklaring att uthärda, stå ut och hålla ihop då det blåser snålt inte alltid tro att det är grönare gräs på andra sidan. Visst ibland tar kärleken slut och man kör fast.Jag vet!

MEN man kan stå sida vid sida och rida ut stormen tillsammans och sedan blir det bättre stunder tillsammans.Livet går ju upp och ner och om man bara håller fast vid varandra och inser att det inte alltid kommer att vara raka spår utan att man ibland spårar ur.Man glider ifrån varandra och man kommer tillbaka.

Blommor och juveler i all ära men att leva ihop i med och motgångar det är banne mig en kärleksförklaring.

Av Therese Gustafsson - 25 juni 2011 21:44
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Therese Gustafsson - 23 juni 2011 21:30

Då man kommer ut och ser detta.Då blir man allt annat än glad.man blir galen. Så ini helvetet onödigt!!!     Visst det är "bara" en brevlåda.


Vi har polisanmält detta.För det ska man!Då R ringde ställde polisen frågan om vi visste om vi hade några ovänner, ehh inte vad vi vet om? Men nu börjar man ju undra. Och om detta på något sätt hade påverkat honom psykiskt?(Kanske om man vill få kontakt med en psykolog) Kanske inte för Robert men jag älskade faktiskt den där brevlådan.Ge FAAAN i min brevlåda. Jag gjorde iallafall ett återupplivningsförsök.Bände lite där, vred den lite här och sedan putsning ja och nu är den lite bättre.


Nu åker huset upp igen.Läs.Japp som jag tänkte då jag såg detta K*K

                                     


Av Therese Gustafsson - 23 juni 2011 17:39

Satt och tittade på lite bilder från danmark.Vi var ju där förra året med våra bästaste kompisar. På gångavstånd där vi bodde så hittade jag detta roliga hus. Jag gick på prommis då Noel skulle ta en lur i vagnen.


En sann historia..Det är humor  


Av Therese Gustafsson - 22 juni 2011 12:33

Jag erkänner.Jag är lite estetisk.Om jag får säga det själv.Men tycker man att det är roligt så blir oftast saker bra.

Sedan kanske det inte faller alla i smaken men så är det ju.

Dessa paket fick en nybliven tvåbarnsmamma, liten lillasyster och en storasyster.

Blomman har jag dock köpt men krukan var en helt vanlig vit rotting korg som jag köpte ett dekorations hjärta till limmade och tröck dit en pärla  och sedan ett grönrutigt band och en rosett och Voila!

                                               



Av Therese Gustafsson - 22 juni 2011 11:56

Ni som känner mig vet ju att jag är intresserad av inredning och då speciellt den lantliga, vita och shabby chic stilen.


Sängborden var mitt första projekt och det var säkert för nio år sedan dessa fick sig en omgång med penseln, råvit färg och sandpapper.Sängborden gick från att vara svarta till vita shabby chic sängbord.Dom fick även nya knoppar. Sängborden hänger fortfarande med och jag tycker så mycket om dom.


Tänk att färg kan skapa en helt ny möbel.Inte kostigt att det är beroendeframkallande

Tyvärr har jag ingen före bild eftersom att det var några år sedan jag målade om dom.Ni får föreställa dom som svarta helt enkelt.

        För större bilder.Klicka



Av Therese Gustafsson - 21 juni 2011 21:31

Robert är på jobb i mollösund.Kommer hem på torsdag.

Och hur mycket jag än saknar honom så måsta jag nog erkänna att ibland finns det fördelar med att vara själv hemma (nja själv är jag ju aldrig jag har ju mina små)

Som nu, man kan slå av tv:n och njuta av tystnaden då man med bankande huvud går och lägger sig för att sova och det är lungt och skönt och det enda som hörs är andetag från små barn som sover.Harmoni

God natt!

Ovido - Quiz & Flashcards