Alla inlägg under oktober 2011

Av Therese Gustafsson - 23 oktober 2011 07:39

Jag var riktigt uttråkad igår. Vad gör man liksom hela veckorna, jo man är hemma .Vad gör man på helgerna på helgerna, jo man är hemma.Dont get me wrong, jag trivs att var det också, men inte jäääämt!Lite variation är alltid trevligt.


Därför tog jag kommandot igår.

Sa till R, att jag ringer min mamma och frågar om hon kan vara här och glo på tv  (istället för att glo hemma) och se efter barnen medans barnen sov.Hon sa ja!

Släpade med mig R åkte och tittade på bio, godis popcorn och läsk, hela paketet, ja förrutom hångel i biomörkret.

Kände mig extra generös denna lördag, så R fick sig en öl på O´learys innan filmen började(Jag körde, så det blev inget för mig.men nästa gång så   )


Måste dock kritisera filmutbudet.jägarna vägrar jag att se, gillart inte! Det gick ovanligt lite filmer kl.21:00.Inte var utbudet bättre i stan heller, annars hade vi åkt dit (nu var vi i Kista)

Iallafall blev det en Romcom som hette Crazy stupid love Helt ok, men inte mer.


 

Av Therese Gustafsson - 22 oktober 2011 07:54

Jag är så glad att jag gav träningen en chans till.Jag är lite av en periodare, ni vet som tränar ett tag sedan tröttnar och lägger ner, men det var gamla Therese.


Nya Therese tänker inte ge upp så lätt (Där har jag min tjurskallighet att tacka mycket för) Inte ge upp så lätt, kommer jag även att använda mig av utanför träningen.Förr trodde jag nog förmodligen att allt kom till en gratis och jag var nog lite bortskämd om sanningen ska fram, så är det verkligen inte.Ingenting.Är.Gratis i livet!


Tillbaka till träningen. Mår så sjukt bra av att få röra på mig, jag kan till och med gå så långt till att säga att jag älskar det! Skönt att få känna att kroppen jobbar hårt och blir ansträngd, svetten rinner och sedan att varje gång utmana sig själv att ta i lite hårdare varje gång. Och sedan efteråt känna att man har varit duktig   


Jag ska verkligten inte sticka under stolen med att det även är en estetisk grej, man, eller jag kanske jag ska skriva JAG vill ju såklart SE tränad och fit ut.Inget fel i det! Och då man ser resultat,  då blir man ännu mer taggad att fortsätta och träna.Man får ju lön för mödan.Härligt


Igår körde jag ett spinningpass med den mest positivaste och den mest motiverade människan jag träffat.Jocke.Han får verkligen igång drivet och man blir glad och han har dessutom gryyyymt bra musik, vilket också är viktigt för att känna att man vill ge det där lilla extra!Jävlaranamma.


Så, alla ni som inte kommit igång och träna.GÖR DET! Hitta er grej och håll fast vid det.Ni kan tacka mig sedan. För det kommer ni att göra   


Av Therese Gustafsson - 21 oktober 2011 21:19

Är det inte kontisgt att man är så dålig på att träffa folk som bor så nära? Kanske inte gäller andra? Men idag så umgicks jag med min fina, snälla och goa granne Sabina och hennes lilla sessa Agnes.Söt som socker!   


Jag bjöd på frukost här hemma ( börjar att bli en vana nu faktiskt) Så himla go tjej hon är och det känns som att vi alltid har känt varandra. Mycket trevligt!


 



Av Therese Gustafsson - 20 oktober 2011 21:42

Vi snackar om repeat på denna. Älskar den (hopplös romantiker som man är)


Av Therese Gustafsson - 20 oktober 2011 21:00

Skulle kunna skriva riktigt fula ord just nu, det är en sådan dag, en

Pillesnoppdag helt enkelt.Nä, inget har hänt (inget jag tänker skriva om här iallafall) men det är bara skit, helt enkelt.

I morgon är det bättre, positiva, glada och perfekta Tessan är då tillbaka, men so far får ni nöjja er med bobitottoterorfofitottotanon (=bitterfittan på rövarspråket)


Nu ska jag dock vältra mig i självförakt och gå till spegeln och kalla mig själv för k*ukhuvud! Bara för att jag känner mig, så jävla dum! Och gör bara feeeeel!! Fan vad härligt det ska bli!

Sedan ska jag omgående se till att anställa mig en lite männsika som kan ta alla mina beslut, jag avsäger mig härmed min självständighet ( iallafall till i morgon.Sedan får vi se) Lobotomi, kan vara aktuellt.Är det tillåtet om jag går med på det frivilligt tror ni? (elle min förmyndare då) Äsch, jag är ju mer eller mindre lobotomerad redan..Uppenbarligen!


Ok, det blev visst en del fula ord (även om jag blurrade vissa) Men detta är väl min blogg och jag skriver väl vad jag vill!

I morgon är det bättre.Lovar (Kanske)


Kommentarer på det? Nähä!



Trevlig tjej, snart är det helg!

Av Therese Gustafsson - 19 oktober 2011 20:37

Och där fick det får räcka med vilandet från träningen.

Idag kändes det mycket bättre i kroppen, så pass bra att jag anmälde och gick på ett 45 minuters spinningspass med goa Sussie. Och jag överlevde! Kände mig till och med stark.Hade lätt kunnat köra ett 55 minuters.


Nu är jag riktigt, riktigt sugen på något onyttigt, tänker dock ignorera dessa tankar, duscha och gå och lägga mig.


på´t igen på fredag!



Av Therese Gustafsson - 19 oktober 2011 12:59

Något jag tycker att man ska unna sig då man är ledig är en riktigt mysig frukost.Idag åt jag två, först åt jag en med barnen och sedan en med Pia. Båda lika mysiga.


Efter frukosten så tog vi en PW.Tack för sällskapet!


Bildbevis med den jag åt med Pia.


 


Av Therese Gustafsson - 18 oktober 2011 19:27

Dessa små mesförkylningar jag går och dras med.Ogillar dom mycket, dom sätter käppar i hjulet för min träning och jag blir irriterad på det! 

Men denna gången ska jag inte trotsa kroppen, vilket jag har en tendens att göra, dvs att jag ignorerar kroppens signaler och kör på.Det brukar bara resultera i att jag blir sämre och att det tar längre tid att bli bra, bra på riktigt!

Hoppas dock på att kunna komma ut på en löptur i morgon, eftersom att man är ledig och allt.En PW ska det iaf bli!

Dessutom är det spinning på fredag, och det vill jag inte missa. Synd att jag missade Sussies pass idag, men nästa tisdag så:)


Nu tänker jag tröstäta glass.Frågor på det? Nä, tänkte väl det!

Ovido - Quiz & Flashcards